tanji i jaci profili za vecu nosivost i laksu ugradnju Socage platformi za rad na visini

TANJI PROFILI = LAKŠA NADGRADNJA

Usudite se da zamislite tanji i lakši profil,  različitih debljina zidova, oblikovan rolanjem na samo jednoj traci uz lasersko sečenje profila. Welser kompanija korišćenjem nove tehnologije i unapređenim načinom proizodnje profila izlazi u susret svim zahtevima kilijenata.

Socage kompanija sa ponosom predstavalja svog novog kooperanta i poslovnog partnera, firmu "WELSER PROFILE". Ova kompanija ima višegodišnje iskustvo u preradi čelika kao i u izradi aluminijumskih i čeličnih profila. Svaki profil se seče isključivo laserom, čime se omogućava maksimalna preciznost prilikom izrade profila specifičnih konstrukcija. Još jedan od prednosti korišćenja laserske izrade profila je smanjena mogućnost korozije. Čelični profili izuzetnih performansa omogućnavaju lako spajanja dva ili više profila. Prilikom spajanja dva ili više profila, koristi se posebna plastika koja popunjava spojeve čime se sprečava mogućnost nastanka korozije.

Ekonomična proizvodnja kao i ušteta u količini materijala, čine izlazni proizvod (profil) znatno lakšim od uobičajenih.

UNAPREĐENO ROLOVANJE PROFILA 

Svestran process rolovanja profila se sastoji od preko 60 faza preciznog formiranja i obilikovanja profila. Zahvaljujući posebnim alatima, Welser fabrika može da proizvede i najloženije metalne profile. Ova kompanija je od nedavno unapredila svoje poslovanje i podigla na viši nivo uvođenjem procesa za optimizaciju debljine trake prilikom proizvodnje, kao i mogućnost dvostrukog profilisanja i savijanja. Debljina profila može da varira od neverovatnih 0,3mm do 8,2 mm. 

OPTIMIZACIJA DEBLJINE TRAKE

 
Welser kompanija je proširila svoj asortiman tehnologije koje se koriste za optimizaciju debljine trake koje sada uključuju dva odvojena procesa : process formiranja i process savijanja profila. Ovakva podela procesa nam omogućava stvaranje račvanja u samom čeličnom profilu bez menjanja proizvodne trake i rolera, čime je osigurana podela profila bez nastanka pukotina. Na ovaj način je omogućena proizvodnja profila različitih debljina i širina zidova kao i različite visine i dubine poprečnog preseka.