Socage je poznat svetski brend u oblasti zglobno-teleskopirajućih i teleskopirajućih platformi. Radna visina ovih platform je od 10m do 75m. Ove radne platfrome odlikuje preciznost , brzina i mogućnost obavljanja više operacija u isto vreme. Lakoća i jednostavnost rukovanja plaftormom, daljinske komande, mogućnost postavljanja električnog motora, kao i stabilizatori koji joj omogućavaju da radi i na neravnim površinama su samo neke od karakteristika koje odlikuju Socage platforme. Ove platfrome su izuzetno lagane i kompaktne što ih čini pogodnim za brzu ugradnju na 3,5 t vozilo ili na pik-up vozila.

Hidraulik pro svojim klijentima nudi kompletnu uslugu :

  1. Razgovor sa klijentom o nameni platforme kao i upoznavanje klijenata o vrstama platfromi, njenim funkicijama uz uvažavanje želja i zahteva klijenata.
  2. Selekcija ponuda i izbor najbolje ponude koja može da doprinese daljem unapređenju poslovanja klijenata.
  3. Dokumentaciju neophodnu za ugradnju platforme, puštanje u rad, preventivno održavanje i servisiranje u toku ekspolatacije, čine tehnička i servisna uputstva, hidraulične i elektrošeme, katalozi rezervnih delova i posebne instrukcije proizvođača. Navedena dokumentacija zajedno sa on-line pristupom portalu proizvođača, rezervisanom samo za ovlašćene partnere predstvaljaju odličnu i preko potrebnu podlogu.
  4. Ugradnja hidraulične platforme na specijalna vozila na tehnološki savremen način uz poštovanje principa održivog razvoja
  5. Hidrulik pro u saradnji sa Mašinskim fakultetom u Beogradu vrši obuku za rukovanje platformom koja se sastoji od kombinacije teorijske i praktične nastave. Nastavni tim je iskusan i kvalitetan dok se praksa stiče radom u relanom okruženju. Nakon izvršene obuke izdaje se uverenje o osposobljenosti za rukovanje hidrauličnom platformom.
  6. Za popravku sredstava nudimo Vam veliki asortiman isključivo originalnih rezervnih delova, čijom upotrebom se obezbeđuje visok kvalitet i dugotrajnost.
  7. Hidraulik pro vrši redovnu obuku svog osoblja kod proizvođača i prati najnovija dostignuća iz date oblasti, što za rezultat ima visoku efikasnost kod osoblja. Tako obučeno osoblje stoji Vam uvek na raspolaganju ne samo za pružanje usluge, već i za davanje uputstva ili saveta vezanih za ekspoataciju, održavanje i servisiranje proizvoda.

Naš servis se nalazi na lokaciji Beogradska 141a Vrčin, Beograd, u neposrednoj blizini autoputa E75. Brzi i jednostavan pristup našem servisu je još jedna od karakteristika koja nas izdvaja od konkurencije.

Ukoliko su Vam potrebne informacije o proizvodima i uslugama u našoj ponudi, slobodno nas kontaktirajte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Naša podrška je dostupna na sledećim telefonima : 011/3463-094; 011/3463-095